Private dining
2024/2025
Lad os forkæle dig og dine gæster i vante omgivelser.
Når du booker os, får I kokken og tjeneren helt tæt på, mens du og dine gæster kan nyde en unik oplevelse i eget hjem.
Vi står for menusammensætningen i samarbejde med dig og på dagen sørger kokken for at lave og anrette maden på din udvalgte lokation, så du kan læne dig tilbage og nyde måltidet og selskabet uden bekymringer.
Vores Private Dining lægger op til en fine dining oplevelse, hvor der kræses for detaljen og overraskelserne.
Vores anbefaler Private Dinings til selskaber på max 20-25 gæster (cirka).
Hvis du ønsker mad ud af huset eller til et større selskab, så se eventuelt under catering.
Tøv ikke med at kontakte os, så sammensætter vi den helt rigtige løsning til dig.
Se vores tilvalg her.
Snacks
– perfekt til at byde jeres gæster velkommen.
Vi varierer snacksene efter, hvad der er tilgængelig i sæsonen.
Pris pr. stk. pr. person
2 stk. 60,-
3 stk. 90,-
4 stk. 120,-
Menuen
Tomat – Basilikum – Boullion
Nye kartofler med vilde urter & cremet sauce
(Tilkøb af Limfjordshummer til retten 95,- pr. person)
Vesterhavstorsk – Gårdfløde – Ramsløg – Rogn
Grøntsager – Grill – Dressing
Kystfisk – Svampe – Beurre blanc
Sommerbuk – Ærter – Nye løg – Salatstok
Sommerbær – Karamel – Flora
Køkkenet sammensætter
5 retter 500,-
6 retter 600,-
7 retter 700,-
Menu
Juli – August – September
Menu
okt. - nov. - dec.
Snacks
– perfekt til at byde jeres gæster velkommen.
Vi varierer snacksene efter, hvad der er tilgængelig i sæsonen.
Pris pr. stk. pr. person
2 stk. 60,-
3 stk. 90,-
4 stk. 120,-
Menuen
Jomfruhummer – Løgvækst – Nage
Kystfisk – Gulerødder – Skummende sauce
Rødtunge – Jordskok – Æble – Karse
Kål – Kål – Kål
Frilandsand – Svampe – Timian – skysauce
Commendante – Pære – Svampe
Æble – Karamel – Creme fraiche
Køkkenet sammensætter
5 retter 500,-
6 retter 600,-
7 retter 700,-
Menu
januar - februar - marts
Snacks
– perfekt til at byde jeres gæster velkommen.
Vi varierer snacksene efter, hvad der er tilgængelig i sæsonen.
Pris pr. stk. pr. person
2 stk. 60,-
3 stk. 90,-
4 stk. 120,-
Menuen
Jomfruhummer – Boullion – Røg
Vesterhavsfisk – Jordskok – Purløg – Rogn
Stenbiderrogn – Kartoffel – Ramsløg
Kystfisk – Vinterfrikassé – Limfjordshummer
Vinterrod – Gastrik – Krydderier – Creme fraiche
Kronvildt – Selleri – Vildt sauce
Hengemt bær – Vanilje – Fløde 48%
Køkkenet sammensætter
5 retter 500,-
6 retter 600,-
7 retter 700,-
Menu
april - maj - juni
Snacks
– perfekt til at byde jeres gæster velkommen.
Vi varierer snacksene efter, hvad der er tilgængelig i sæsonen.
Pris pr. stk. pr. person
2 stk. 60,-
3 stk. 90,-
4 stk. 120,-
Menuen
Fjordsild – Æggeblomme – Kapers
Grønne asparges – Vilde skud – Ægte sauce
Ærter – Nye kartofler – Rogn – Skummende sauce
Hvide asparges – Fladfisk – Beurre blanc
Vagtel – Svampe – Ramsløg
Sommerbuk – Løg – Skud – Cremet vildtsauce
Rabarber – Jordbær – Fløde 48 – Vanilje
Køkkenet sammensætter
5 retter 500,-
6 retter 600,-
7 retter 700,-
Praktisk info
Private dining tilbydes til selskaber på min. 10 personer eller efter aftale
Der indbetales gebyr pr. kuvert inden gældende aftale er godkendt
OBS! Der kan forkomme ændringer i menuerne alt efter sæsonen!
Levering
1000,- Nordjylland – Herefter herefter 25,- pr km.
Kokke & tjener timer
Pr. påbegyndt time 425,- ex moms
tilkøb
Leje af duge, servietter, servise, bestik & glas
Tallerkener pr. person 25,-
Knive pr. stk. 2,-
Gafler pr. stk. 2,-
Skeer pr. stk. 2,-
Vandglas pr. stk. 5,-
Vandkaraffel pr. stk. 20,-
Vinglas pr. stk. 10,-
Champagneglas pr. stk. 10,-
Stofservietter pr. stk. 25,-
Duge pr. stk. 35,- til 55,-