Grønne julegrene med gran, eukalyptus, røde bær og brune blade på en lys grå baggrund.

jul på Skydebanen eller
julemenu som catering

2025

Jul med smag, sjæl og stemning

Julen er hjerternes tid. En tid, hvor vi samles om det nære, det varme og det velsmagende.

Vi bringer julen til live med gastronomi, der både ærer traditionerne og fornyer dem – serveret med vores velkendte sans for detaljer, æstetik og kvalitet.

Vi skaber mad, der ikke bare mætter, men rører. Mad, der samler mennesker og danner ramme om de øjeblikke, man husker – hvad end det er til årets firmajulefrokost, julemiddag med hele familien eller julefest med vennerne.

julemenu på Skydebanen

Mulighed 1
Mad

Rugbrød – surdejsbrød – lokalt smør
Gl. Modnet sild – karrysalat – æg – kapers
Fiskefilet – remoulade – citron
Hjemmerøget laks – salat – dressing
Håndpillede rejer – mayonnaise – karse – citron
Leverpostej – bacon – svampe
Medister – grønlangkål – sennep – rødbeder
Confiteret and – vinterkål – appelsindressing
Ribbensteg – rødkål – brunede – sovs
Ris á la mande – kirsebærsauce – mandler

Pris pr. person
395,-

Mulighed 2
Velkomstbobler og mad

Rugbrød – surdejsbrød – lokalt smør
Gl. Modnet sild – karrysalat – æg – kapers
Fiskefilet – remoulade – citron
Hjemmerøget laks – salat – dressing
Håndpillede rejer – mayonnaise – karse – citron
Leverpostej – bacon – svampe
Medister – grønlangkål – sennep – rødbeder
Confiteret and – vinterkål – appelsindressing
Ribbensteg – rødkål – brunede – sovs
Ris á la mande – kirsebærsauce – mandler

Pris pr. person
465,-

Mulighed 3
Velkomst, mad, drikke under middagen 3 timer
(Vin, øl, vand)

Rugbrød – surdejsbrød – lokalt smør
Gl. Modnet sild – karrysalat – æg – kapers
Fiskefilet – remoulade – citron
Hjemmerøget laks – salat – dressing
Håndpillede rejer – mayonnaise – karse – citron
Leverpostej – bacon – svampe
Medister – grønlangkål – sennep – rødbeder
Confiteret and – vinterkål – appelsindressing
Ribbensteg – rødkål – brunede – sovs
Ris á la mande – kirsebærsauce – mandler

Pris pr. person
695,-

Mulighed 4

Velkomst, mad, drikke 3 timer under middagen,
fri bar efter middagen.

Rugbrød – surdejsbrød – lokalt smør
Gl. Modnet sild – karrysalat – æg – kapers
Fiskefilet – remoulade – citron
Hjemmerøget laks – salat – dressing
Håndpillede rejer – mayonnaise – karse – citron*
Leverpostej – bacon – svampe*
Medister – grønlangkål – sennep – rødbeder*
Confiteret and – vinterkål – appelsindressing
Ribbensteg – rødkål – brunede – sovs
Ris á la mande – kirsebærsauce – mandler

Pris pr. person
995,-

Tilvalg

Kaffe
Pris pr. person 40,-

Snaps
Pris pr. flaske 650,-

Start i tippen
Pris pr. person 50,-

Tidsplan

Velkomst kl 18:30

Mad kl 19:00

Musik og bar kl 22:00

Tak for i aften kl 01:00

Grønne gran- og eukalyptusgrene samt røde bær dekoreret som julepynt på en grå baggrund.

julemenu som catering

Min. 30 personer - med mindre andet aftales

Julemenu 1

Rugbrød – Smør
Gl. Modnet sild – Karrysalat – Æg – Kapers
Fiskefilet – Remoulade – Citron
Ribbensteg – Rødkål – Brunede – Sovs
Ris a´la mande – Kirsebærsauce – Mandler

Pr. person
225,-

Julemenu 2

Rugbrød – Lyst brød – Smør
Gl. Modnet sild – Karrysalat – Æg – Kapers
Fiskefilet – Remoulade – Citron
Håndpillede rejer – Mayonnaise – Karse – Citron
Ribbensteg – Rødkål – Brunede – Sovs
Medister – Grønlangkål – Sennep – Rødbeder
Ris á la mande – Kirsebærsauce – Mandler

Pr. person
325,-

Julemenu 3

Rugbrød – Lyst brød – Smør
Gl. Modnet sild – Karrysalat – Æg – Kapers
Fiskefilet – Remoulade – Citron
Hjemmerøget laks – Salat – Dressing
Håndpillede rejer – Mayonnaise – Karse – Citron
Leverpostej – Bacon – Svampe
Confiteret and – Vinterkål – Appelsindressing
Medister – Grønlangkål – Sennep – Rødbeder
Ribbensteg – Rødkål – Brunede – Sovs
Ris á la mande – Kirsebærsauce – Mandler

Pr. person
475,-